DE PALMBOOM - MARKTHAL

DE PALMBOOM - MARKTHAL lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 91 beoordelingen
20 jul 2019 om 0:10 Er mag wel meer masalla in de lams roti het proefde apart en de nasi mag bruiner ! Ik had wel meer verwacht van een hindoestaanse zaak !!
18 jul 2019 om 20:20 Roti lam was goed. lamsvlees goed gebakken, aardappel zacht en goed gekruid. plaat was zoals hij hoort te zijn.
10 jul 2019 om 21:31 Een ontzettend slechte ervaring. Roti rol was erg klein. De nasi hete kip: Geen nasi hete kip zoals je dat kan eten bij een echte Surinamer. Ik heb het vermoeden dat iemand dit gerecht zomaar in elkaar heeft geflanst. Echt niet goed.
6 jul 2019 om 19:18 Persoonlijk vond ik het niet lekker. Enkel de bakkeljauw was goed, maar het bakje waar de bakkeljauw in zat was helemaal kapot waardoor het vet over de andere bakjes droop. Tevens een reep plastic in de bakkeljauw van het bakje. Zal niet snel weer hier be
25 jun 2019 om 16:47 De roti en roti plaat waren heerlijk en vers afgebakken.
18 jun 2019 om 18:53 Heel lekker , als je iets wijzigt in je bestelling komt het altijd goed , en komen ze je tegenmoet top zijn jullie
13 jun 2019 om 19:51 Roti vega was erg karig. Enkel droge aardappels en wat kousenband.
8 jun 2019 om 21:51 Eten was lekker, beter dan voorheen. Zou wat mij betreft wel echt iets minder zout in mogen. Voor de rest hebben we ervan genoten
29 mei 2019 om 13:03 Roti en nasi met geroosterd vlees besteld. Roti was erg lekker. Nasi was helaas te droog en de smaak van het vlees was matig-voldoende. Verder was alles prima in orde!
16 mei 2019 om 14:06 Not my email address
14 mei 2019 om 18:02 Nasi met kip kerrie besteld te weinig kip en aardappel veel te kleverig nooit meer
13 mei 2019 om 21:00 HEERLIJK!